„Beszűkült belpesti szekta” - Dancsó Péter kőkeményen beleállt az LMBTQ-ba - videó

Dancsó Péter magyar internetes sztár egy igen rendhagyó videóval lepte meg nézőit, amelyben Andrew Tate multimilliomos influenszer mellett állt ki, és kőkeményen beleszállt a globalizmusba és az LMBTQP-propagandába. Dancsó Péter Tate egyik új interjúját elemezte, amelyben a milliomos influenszer Tucker Carlsonnal beszélgetett a fiatal férfiak LMBTQP+ miatti elgyengüléséről, a háttérhatalomról, és az általa mátrixnak nevezett elnyomó rendszerről.

Ki is az az Andrew Tate, és hogyan lett belőle az antiglobalizmus egyik legerősebb nemzetközi bástyája?

Andrew Tate korábban profi kick-boxoló volt, aki négy világbajnokságot nyert meg a sportágban, majd az üzlet világában is megmérettetve magát komoly vállalkozásokat kezdett el felhúzni. Neve akkor vált igazán ismertté, amikor Greta Thunberg fiatal svéd klímaaktivistát kezdte el támadni, amiből egy durva nemzetközi botrány alakult ki.

Tate azóta egy új ideológiát hirdetett, amely teljesen szembeszegül a woke-elmevírussal és a globalizmussal, és amelyben olyan, leginkább fiatal férfiakból álló közösségeknek mutat irányt, melyeknek tagjai szeretnék magukból a legtöbbet kihozni mind mentális, mind pénzügyi, mind pedig fizikai szempontból.

Az azóta többmilliós követőbázissal rendelkező Tate napi szinten kritizálja mindazt, amit a liberális világrend az alapértékeinek tart, a covid-diktatúrában megszokott elnyomástól kezdve az LMBTQP-propagandán át a mesterséges válságok és háborúk tudatos elmélyesztéséig.

Ezenkívül rendszeresen beszél a háttérhatalomról és arról az elnyomásra épülő globalista rendszerről, amit ő egyszerűen csak mátrixnak hív.

Bár Tate-t rendszeresen bélyegzik meg azzal, hogy rasszista, fasiszta vagy éppen nőgyűlölő, ezek leginkább csak a megszokott liberális narratívák, amiket a balosok gátlástalan módon aggatnak rá azokra a személyekre, akikben ők potenciális ideológiai ellenfelet látnak.

„Beszűkült belpesti szekta, akik a saját buborékjukban élnek”

Dancsó Péter elemezve Andrew Tate interjúját, egyértelműen állást foglalt az LMBTQ kérdésében is, többek között akkor, amikor bejátszotta Molnár Áron (noÁr) egyik dalát, amiben a homoszexuálisok elfogadásáról és a szeretetről énekel. Ezt a jelenséget kritizálva Dancsó Péter egyértelműen támogató szavakkal illette Andrew Tate személyét is, aki nemzetközi szinten az ellenpólusát képezi mindannak, amire a globalista értékek épülnek.

Dancsót a videó alatti hozzászólásoknál szinte kivétel nélkül bátorító és támogató szavakkal illették a rajongói, amiből egyértelműen látszik, hogy a fiatalok egy nagyon nagy táborában is ellenszenvet vált ki a woke és a szélsőliberalizmus gátlástalan térnyerése.

Az influenszer által készített videó itt tekinthető meg:

 

© 2024 Mozgalmár

Theme by Anders NorenUp ↑