Civilizációs háború Európa ellen - migrációs válság

(kép forrása: abcnews.go.com – Alexander Svokos)

A Magyar Szigeten töltött napjaim életem legjobbjai közé tartoznak, bár sokszor láthattam hazafele menet az Ásotthalom és Szeged közti főutakon átrohangáló migránsokat. Fokozta az élményt, hogy annak tudatában hallgattuk az egyes kerekasztal beszélgetéseket, hogy tőlünk pár száz méterre több tucat migráns próbálta magát átverekedni a határon. 

Elég közvetlen tapasztalataim vannak a migránsokkal kapcsolatban, hiszem még csak általános iskolás voltam, amikor Bicskére hoztak belőlük több százat, akiket a helyi menekülttáborban szállásoltak el. Szabadon mászkálhattak az utcákon és még a tenyerünkből is ehettek volna, ha nem féltünk volna egyfolytában, hogy valamilyen terrorcselekmény elkövetésén törik a fejüket. 

A különféle velük kapcsolatos félelmeket erősen táplálta az is, hogy egy szír terroristát itt kaptak el, amikor a családját a helyi vasútállomásnál a vonatsíneknek nyomta.

Bár szerencsére ez a menekülttábor már bezárt és az egész ország megtisztult az illegális migránsoktól, a nyugat-európai népek természetes önvédelmi mechanizmusának tudatos kiiktatásával nem sikerült kizárni őket teljesen, ami végső soron egy komoly, civilizációk közti összecsapást fog eredményezni. 

Most úgy döntöttem, hogy újra leveszek a polcról egy régen ott porosodó könyvet, és Václav Klaus, korábbi cseh köztársasági elnök gondolatait átolvasva, a sajátjaimat ezzel felelevenítve kicsit mélyebben átvizsgálom a 2015-ben kezdődő, viszont a mai napig tartó migrációs válságnak nevezett mesterséges krízist, melynek lényege Európa meggyengítése, az északi civilizáció elpusztítása és a fehér rassz eltűntetése. 

A terv első lépése: az önvédelem kiiktatása

Európa idegen kultúrákkal való ellepésének első lépése a természetes önvédelmi mechanizmus kiiktatása az emberek pszichés rendszeréből. A multikulturalizmus elterjedésének következtében az emberek nem találják a helyüket a világban. Ebből az identitásválságból kifolyólag nemhogy nem tudják eldönteni melyik nemzethez és kultúrához tartoznak, már gyakran a saját nemüket és a természetadta szexuális irányultságukat is megkérdőjelezik. Ebben az óriási, a világelit által mesterségesen előidézett krízisben csupán az utolsó szempontja az embernek, hogy megvédje magát és a környezetét. 

A túlzott kényelemben való szocializálódás és a mainstream média totális hiteltelenségének eredménye, hogy az emberek a kulcsfontosságú kérdéseket bagatelizállják. Amikor az újságírás műfajának egyik alappillére arra épül, hogy az emberek ingerküszöbének túllépése érdekében folyamatos rettegésben kell tartani az olvasót olyan hírekkel, amik azon a napon már a 15. világvégét jósolják (aszteroida zápor, napkitörés, gyorsabban forog a Föld mint egy éve stb.), egy kis migráció, egy kis világháború, nyomkövető chipek agyba való beültetése és a háttérhatalom orwelli totális kontrollja már nem tudja annyi ember fantáziáját megmozgatni. 

A nyugati világra mindig is jellemző stílus tükröződik ki abban, hogy a legégetőbb problémák teljes figyelembe vétele nélkül, mégis arrogánsan kezelve folyamatokat nyilvánulnak meg.
A német társadalom II. világháború utáni tudatos szellemi lezüllesztésének következménye, hogy Európa egyik legerősebb állama, Németország mára gazdaságilag is kezd gyengülni többek között az oroszok ellen kivetett szankciók miatt, ami azért történhetett meg, mert a lakosság vagy teljes érdektelenséget mutat a politika iránt, vagy a multikulturális fertő annyira átitta a többség agyát, hogy senki semmit nem érzékel a valóságból.

 Egyre többen hisznek azoknak a politikusoknak, akik a földi poklot készítik elő, ezért egy társadalmi szintű 180°-os fordulat nélkül Európa komolyan át fog alakulni, persze negatív irányba. Az emberek tudatába az évek alatt belenevelt polkorrekt gondolkodásmód eredménye, hogy az Európát irányító elit nyíltan felvállalhatja az európai nemzetállamok megszűnésével járó Európai Egyesült Államok gondolatát, amellyel a tagállamok elveszítenék önállóságuk és függetlenségük nagy részét. 

Migráns és menekült közötti különbség

Fontos leszögezni, hogy migráció és migráció között is óriási különbségek vannak. Az ukrán-orosz háború következtében Magyarországon megtapasztaltuk, hogy milyen az, ha egy nép valóban valamilyen bekövetkezett katasztrófa elől menekül. A történelem folyamán sokszor előfordult, hogy egy ország háborúba való keveredése, egy társadalmat pusztító diktatúra vagy egy totális államcsőd belekényszerítheti abba az embert, hogy ideiglenesen egy másik országban telepedjen le. Gondoljunk csak 1956-ra, amikor a forradalmat követően rengeteg tisztességes magyar ember kényszerült rá, hogy a nyugati országok valamelyikébe szökjön ki, de a rendszerváltás után sokan visszajöttek Magyarországra. Az  ukrán válsággal ugyanez a helyzet. Ahogy csillapodnak a feszültségek, ők az ideiglenes itt tartózkodásukat megköszönik, és mennek is vissza hazájukba.

A 2015-ben kezdődő migrációs válságban erről szó sincs. Bizonyos politikai és pénzügyi érdekkörökhöz tartozó NGO-k és egyéb más civilszervezetek, magukat európainak beállító, valójában zsidó származású, a világhatalmi elit körébe tartozó politikusok tettek arról, hogy a migrációs krízis beinduljon. Az a globalista, Európa-ellenes szervezett propaganda, amely azt terjesztette, hogy Európa az ,, Ígéret földje”, ahol a pénzt és a szociális juttatásokat – a tisztességes, fehér, európai emberek adóiból – csak úgy osztogatják, igen megtetszett a harmadik világ régióiban élő népeknek, akik mindemellett azt a lehetőséget is meglátták, hogy revansot vegyenek az ellenséges Nyugaton. 

A háttérhatalom által irányított szervezetek mellett megjelentek azok az egyébként átlagos embernek mondható, viszont annál nagyobb bajt okozó, a globalista elit számára hasznos idióták is, akik a migrációban hatalmas üzletet látva tömegével hurcolászták a migránsokat országról országra. Mindenki emlékezhet, amikor jöttek a hírek, hogy kamionosok hogyan rejtettek el több tucat migráns a kamionjaik rakterében, és, hogy hogyan szállították őket át akár több országon keresztül, amíg elértek az úti céljaikhoz. Ezek a kamionosok sokszor csak akkor buktak le, amikor a hatóságoknak gyanúsak lettek, és bár így nem volt valami kényelmes a munkájuk, rengeteget tudtak kaszálni.

Helyzet a déli határon

Bár már kevesebben érzékelik, Magyarország déli határszakaszán a mai napig igen súlyos a helyzet a migrációval kapcsolatban, hiszen komolyan felszerelkezve, akár gépkarabélyokkal és egyéb lőfegyverekkel ellátva, csoportosan támadnak migránsok, mondhatni háborús állapotok uralkodnak. A helyzeten nem javít, hogy arab maffiacsoportok szerb oldalról felosztották egymást között a területeket a határon való átjutás érdekében, így amellett, hogy a migráció újra üzletté vált, folyamatosak a fegyverropogások egyes területek megszerzése érdekében. Azokért a térségekért, ahol könnyebb az átjutás pl. a sűrű erdő miatt, rendre megküzdenek egymással ezek a maffiacsoportok, és hatósági beavatkozás esetén nem félnek rendőrökkel is szembeszállni. 

A kormány bejelentése, miszerint a Belügyminisztérium egy határvadász egység kialakításán dolgozik a probléma megszűntetésének érdekében, sokak szemében felkeltette a reményt. Ám ennek a tervnek a gyakorlati megvalósítása tükrözi a kormány tipikus hozzáállását bármivel kapcsolatban, hiszen a komolyan képzett határvadászokból végül úgy látszik pisztolyos biztonsági őrök lettek.  

Az illegális migráció és a BLM hasonlóságai

Emlékszünk még azokra a tüntetéshullámokra, amiknek az eredménye a teljes anarchia, gyújtogatások, robbantgatások, tisztességes emberek tömeges terrorizálása volt? A szabadság hazájának számító Egyesült Államok kiváló példája annak, hogy egy más civilizációból származó népet hiába próbálunk integrálni, sokszor az a képtelenség kategóriájába csúszik át.  A BLM eredetileg egy olyan mozgalomnak indult, amely elégtételt követelt, önbíráskodva revansot akart venni az amerikai törvényhozásban, de legfőképpen a hatóságok körében elterjedt “intézményes rasszizmus” miatt. Lényegében a mozgalom a négereket egy áldozati szerepbe csomagolta, akiket a fehér, heteroszexuális keresztények “elnyomnak”.

A multikulturalizmus hatására elbutított tömegek utcára vonultak és felhatalmazták magukat arra, hogy tömeges terrorizmust kövessenek el úgy, hogy meg sem kérdőjeleződött bennük, hogy biztos jó-e amit tesznek.

Viszont van egy nagyon fontos különbség a BLM mozgalmat alakítók és az európai illegális migránsok között. Míg a BLM csupán faji kérdésről szólt (amely nyíltan magára vállalta a néger felsőbbrendűséget), addig Európában nemcsak faji, hanem vallási vonatkozás is fellelhető a történésekben. Emlékezzünk csak vissza, hogy a régi terrortámadásokat kiváltó tényezők leginkább vallási színezetűek voltak, mivel a radikális iszlámot magával hozó migránstömegek számára a kereszténység egy üldözött vallás.

Abban az esetben, ha ezek a migránsok már komolyabb módon szaporodni kezdenek és generációkat hagynak maguk után, mivel még az amerikai négerek szintjén sincsenek integrálva a normális társadalomba, illetve a vallásuk egyfajta felsőbbrendűségi érzetet ad nekik, szinte elkerülhetetlen lesz az élettér megtartásáért vívott küzdelem az északi civilizáció és az iszlám civilizáció között.

Ha a nyugati multikulturális mentalitás nem mutat éveken belül radikális változást, Magyarország nehéz döntés előtt fog állni, hiszen mi, magyarok vagyunk az a nemzet, mely a Nyugat és Kelet kultúráját egyszerre hordozzuk. Abban az esetben, ha Nyugat-Európa teljesen menthetetlenné válik a túlszaporodó migránsok és az agymosott társadalom miatt, mi is bajba juthatunk, hiszen amellett, hogy új gazdasági-politikai szövetségesek után kell kutatnunk, fel kell vennünk a versenyt az iszlám esetleges további terjeszkedésével szemben, amely válságra az itthoni cigányság túlszaporodása sem segít rá.

Feladatunk a civilizációnkért való harc

Amit megtehetünk civilizációnk megmentése érdekében az az, ha csatlakozunk ahhoz a nemzeti ellenálláshoz, amely teljes erővel próbálja megfékezni azt a hatalmat, amely állatoknak nézve minket kísérletezik rajtunk és társadalmunk felett. Erre a betegségre az egyetlen gyógyszer a racionális gondolkodás és az a hit, amely erőt adhat mind a hétköznapokban, mind pedig egy komolyabb, a világunkban zajló harcban. A patriotizmus és a kereszténység a kulcsa annak, hogy világunkat felelősségteljesen tudjuk újraformálni. A mi feladatunk, hogy a fiatalságnak utat mutassunk abban a világban, ahol alapvető értékeinket, az Isten – haza – család szentségét gyökeresen ki akarják írtank.

– Soltész Marcell

Tartsuk szárazon a puskaport!

© 2024 Mozgalmár

Theme by Anders NorenUp ↑