Csepelen is terjednek az antiszociális kisebbségek

Olvasói információk érkeztek hozzám egyenesen Csepelről, ahol egy feltételezhetően drog hatása alatt álló cigány pár szólalkozott össze egymással a Szent Imre téren, ahol antiszociális magatartásukkal és ordítozgatásukkal keltettek félelmet az éppen arrafelé járó helyi lakosokban.

Egy örjöngő cigányasszony egy, az önkormányzat épülete előtt álló autót rongált meg, amikor a párjával veszekedés közben letörte annak visszapillantó tükrét.

Végül a dolog annyira elmérgesedett, hogy a párra ráhívták a rendőröket, akik próbálták a két felet megfékezni. A közösségellenes módon viselkedó férfit előállították a hatóság emberei, míg a nő ellen károkozás miatt tettek feljelentést. 

Helyi információk szerint Csepel belvárosának területén is egyre gyakoribbak az ilyen, és ehhez hasonló esetek, amikor bűnözők és kiszámíthatatlan állapotban lévő, az emberekre veszélyt jelentő egyének okoznak megbotránkozást az utcákon, annak ellenére, hogy 2010 óta közterületi felügyelet működik Csepelen.

Amíg ezek az antiszociális kisebbségek egyre nagyobb fejtörést okoznak a lakosoknak, addig a helyi politika leginkább a Fideszből kizárt csepeli polgármester, Borbély Lénárd és Németh Szilárd konfliktusától zeng.

© 2024 Mozgalmár

Theme by Anders NorenUp ↑