Felakasztotta magát az Antifa-nyomozások során talált pedofil videók tulajdonosa

(Youtube/Antifa attack)

Öngyilkosságot követett el az a férfi, akinél a februári antifa-támadásokat követő nyomozások alatt körülbelül 70 ezer pedofil felvételt találtak, ráadásul a Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom egyik aktivistájának lakásán. 

Sajtóértesülések szerint saját kezével vetett véget életének az az Antifa-nyomozások során előállított férfi, akinél pedofil felvételeket találtak. A Blikk információi szerint az öngyilkosság azután történt meg, hogy a gyanúsítottat berendelték kihallgatásra, ami így már természetesen nem fog megtörténni.

Az Antifa-nyomozás előzménye a februárban megtartott becsület napi megemlékezésre vezethető vissza, amikor is többségében jobboldali és nemzeti radikális szervezetek tagjai és szimpatizánsai emlékeztek meg az 1945-ös budai kitörési kísérlet katonai áldozatairól. 

Ezt a rendezvénysorozatot próbálta bojkottálni többek között a Németországból hazánkba átutazó szélsőbaloldali, antifa mozgalmakhoz tartozó terrorcsoport, a Hammerbande, amely össze-vissza vert ártatlan embereket az utcán. 

A hazai sajtó ezeknek a támadásoknak a részleteit felkutatva és megvizsgálva jutott el egy D. Krisztina nevű baloldali aktivistához, aki a Jámbor András, Párbeszédes parlamenti politikus által vezetett radikális baloldali Szikra Mozgalomnak az egyik prominens tagja. 

D. Krisztinát azzal vádolták meg, hogy a februári antifa-támadásokban erősen közreműködött, és a támadó szélsőbaloldali terroristáknak nyújtott segítséget többek között a Budapesten való tájékozódásban, illetve abban, hogy milyen szubkulturális jelek alapján mondható valaki Magyarországon szélsőjobboldalinak, akit szerintük szét kell verni.

Ennek köszönhetően kezdtek el a hatóságok nyomozni a nő után, akinek a lakásán megtalálták a már említett, körülbelül 70 ezer pedofil felvételből álló adathordozót, ami később kiderült, hogy nem hozzá, hanem a vele együtt élő, félelemből öngyilkosságot elkövető férfihez tartozik.

Jámbor András újra próbálja menteni a menthetetlent

(kép: Trenka Attila/Mandiner)

Miután februárban kiderült, hogy a baloldali parlamenti politikusnak, Jámbor Andrásnak és az általa vezetett kommunista Szikra Mozgalomnak ezerféle kapcsolata van a terrortámadásokat, késeléseket és viperákkal való összeveréseket elkövető német antifa csoportokhoz, soha nem látott mentegetőzések kezdődtek el a baloldalon.

Ez történik most is, hiszen Jámbor András megint próbál úgy tenni, mintha semmi nem is történt volna, és a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a szervezetének egyik kiemelkedő alakjának az ingatlanjában olyan felvételeket találtak, amin fellelhetőek többek között két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása és megerőszakolása.

Ezekből az eseményekből újra megerősítést kaphatunk arra vonatkozóan, hogy a politikai sátánizmust megtestesítő baloldali szervezetek és a hozzájuk közel álló terrorcsoportok hogyan folytatják tovább azt a munkát, amit szellemi elődeik, többek között a hazánkban is vörös terrort lebonyolító bolsevikok.

A kommunisták soha nem változnak meg, csak az álarcaikat cserélgetik. Legalább ebből a pedofil-bűncselekményből kiderült számunkra, hogy mit csinálnak a szélsőbaloldaliak akkor, amikor éppen nem vernek félholtra ártatlan embereket az utcán.

© 2024 Mozgalmár

Theme by Anders NorenUp ↑