Migráns akart gyereket rabolni egy francia városban - felkavaró videó!

Óriási felháborodást váltott ki a francia közbeszédben az a migráns, aki egy kislányt akart elrabolni fényes nappal, a nyílt utcán.

Először sokkoló képek járták be a Twittert az esettel kapcsolatban, majd egy videó is előkerült arról az ügyről, amiben egy migráns próbál meg elrabolni egy kislányt a francia Bordeauxban. A videón az látszik, ahogy egy nagymama és a kisunokája éppen a házuk előtt állnak az ajtóban, amikor egy migráns rájuk ront, és kísérletet tesz a gyerekrablásra. 

A bűnöző migráns megtámadja a nagymamát és az unokáját, majd mindkettőjüket hatalmas erővel a földnek rántja, aminek hatására beverik a fejüket a betonba. Ezután a migráns a kislányt a karjánál fogva újra teljes erőből elrántja maga felé, hogy elrabolja, de végül egy, a házból kirohanó kutya ugatása üldözi őt el.

Később a francia médiák arról számoltak be, hogy a két áldozat a 7 éves kislány és a 73 éves nagymamája, a gyanúsított pedig a gyerekrablást megkísérelő 29 éves migráns.

Idővel kiderült, hogy a férfit már 15 alkalommal állították elő a francia hatóságok, többek között droggal kapcsolatos törvénysértések miatt.

Az esetet több francia jobboldali politikus is kommentálta, többek között a nemrég antifák által megtámadott Eric Zemmour újságíró, de a nemzeti radikális Marine Le Pen is, aki elmondta, hogy Franciaországban egyre jobban erősödik a migráció általi feszültség.

 

Végül Magyarországra is érkezhetnek migránsok?

Az utóbbi hetekben nagyot robbant a hír, hogy az Európai Unió vezetői megszavazták a kötelező migránskvótát, ami minden egyes Európai Uniós tagállamra rákényszerítené migránsok befogadását, akiknek a mennyiségét Brüsszelben határoznák meg.

A határozat szerint az az ország, amelyik ellenáll az intézkedésnek, és megtagadja a migránsok kvótaszerű befogadását és letelepítését, az előírás szerint büntetést kell fizetnie, ami magyar vonatkozásban be nem fogadott migránsonként 8 millió forint lenne. 

Az Európában tapasztalható fejetlenség egyre inkább kezd valamiféle apokaliptikus állapot előszelévé válni, ahol az európai civilizáció tervszerű elpusztítása élvez főszerepet. Az Európába törő migránshordák egyre nagyobb veszélyt jelentenek hazánkra is, hiszen már nemcsak, hogy a határon jelentenek óriási problémát, akármilyen hihetetlen, vendégmunkásokként a kormány is erősen asszisztál a hazai letelepedésükhöz.

Valóban szükségszerű, hogy Európát egy olyan primitív civilizáció rétegeivel árasszák el, amik kultúránkat és szokásainkat legszívesebben eltűntetnék a Föld színéről? 

A migránsoknak csakis egyet üzenhetünk: Vissza Afrikába!

 

© 2024 Mozgalmár

Theme by Anders NorenUp ↑